Over schrijven schrijvers en hun rituelen

Tijdschrift Editio - voor maar € 19,- en ontvang een gratis notitieboekje.

Neem nu een abonnement

Beste lezer

Met ons team hebben wij de afgelopen maanden hard en met liefde gewerkt aan de derde editie van een nieuw literair tijdschrift: Editio – over schrijven, schrijvers en hun rituelen.

Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat er zo’n tijdschrift is. Er zijn veel tijdschriften over literatuur, maar weinig die ook aandacht besteden aan het schrijfproces en wat daar allemaal bij komt kijken. Daarbij is de literaire wereld klein. Je komt als beginnend schrijver niet zo makkelijk in die wereld terecht. Per jaar worden er 30.000 manuscripten ongevraagd afgeleverd bij uitgeverijen, waarvan er maar een handvol gepubliceerd wordt. Er is behoefte aan een platform waar  gevestigde schrijvers hun kennis en ervaringen met beginnende schrijvers delen en waar schrijvers in spe kunnen publiceren. Met dit blad willen we dat mogelijk maken!

[rechts: de omslag van de derde editie, los te koop voor € 7,95 >]

Meld je aan voor het Editio jaarabonnement

Meld je nu aan voor een abonnement. Ontvang tussen nu en maart 2018 drie keer Editio en betaal € 19,- in plaats van € 23,85. ​In de winkel kost een los nummer ​€​ 7,95. De eerste editie ontvang je uiterlijk 10 dagen na betaling van de online factuur. Woont u in het buitenland? Dan is het abonnement 19 euro + verzendkosten (11,25 euro per tijdschrift)

Los verkrijgbaar in deze boekwinkels

Linda Polman

Illustratie: Aart-Jan Venema

Het tijdschrift biedt:

  • diepte-interviews met bekende schrijvers over hun leven, werk, successen en struikelblokken
  • inzicht in de schrijfprocessen van schrijvers
  • analyses van verhalen en gedichten van en door schrijvers
  • tips en inzichten met betrekking tot het schrijversambacht
  • een springplank voor jong talent, dat de kans krijgt bij ons te publiceren