Samen naar hetzelfde doel

Editio Live: Storytelling

Sterke verhalen blijven hangen. Maken impact. Verkopen. Inspireren. Maar, welke stories gaan jou en je bedrijf verder helpen? De wereld van films, boeken, en series zit vol goed vertelde verhalen. Ons dagelijks leven ook. Manon Uphoff, Theo Hendriks en Thomas Verbogt (die de kracht van verhalen ontdekte toen hij amper vier jaar was) leren je aan de hand van die werelden hoe je een impactvol verhaal maakt en vertelt. Sterker nog: je gaat er direct mee aan de slag. Want verhalen vertellen, dat kun je leren.

SprekersVoor wie is het college Storytelling?

Professionals, managers en CEO’s die goede verhalen willen vertellen. Zij het tijdens een belangrijke keynote, op social, of in je teammeeting. Maar ook copywriters, communicatie-adviseurs of trainers kunnen meer impact maken door middel van storytelling. Daarnaast is het belangrijk dat je ervoor open staat om Storytelling van een nieuwe kant te bekijken: aan de hand van de wereld van films, boeken, series en het echte leven. Want daar worden pas echt goede verhalen verteld.

Programma

Manon Uphoff

Manon Uphoff debuteerde in 1995 met de verhalenbundel Begeerte, die werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs en de ECI-prijs. Haar eerste roman Gemis (1997), werd genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Ook de bundels De fluwelen machine(1998), Hij zegt dat ik niet dansen kan (2000) en Alle verhalen (2003) werden door de kritiek lovend ontvangen. In 2002 ontving zij als eerste de C.C.S.Croneprijs voor haar hele oeuvre.
 Uphoff schreef twee novellen getiteld De vanger – genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2003 en De bastaard, die de eerste twee delen vormen van een drieluik.

Thomas Verbogt

Thomas Verbogt schrijft romans, toneelstukken, korte verhalen. Hij heeft een dagelijkse column in De Gelderlander. Zijn werk wordt geprezen om de heldere lichte toon, de zachte humor en melancholie. Recente titels: ‘Verdwenen tijd’ (2009), op de longlist voor de Libris-prijs, ‘Perfecte stilte‘ (2011). Dit jaar was ‘Ik ben er nog’ overal in de theaters te zien, een toneelstuk dat hij maakte met Debby Petter. Zijn ‘Als de winter voorbij is‘ (2015) werd genomineerd voor de shortlist van de Libris Literatuurprijs 2016.

Theo Hendriks

Theo Hendriks is storyteller, auteur en spreker. Als partner bij Bex*communicatie in Amsterdam schreef hij in afgelopen jaren vele corporate stories en hielp hij ondernemers, bestuurders, leiders en starters bij het (her)vinden van hun eigen verhaal. Een verhaal waarmee ze krachtig en authentiek kunnen vertellen over hun drijfveren, ideeën en plannen, waarmee ze verandering en vernieuwing versnellen en mensen in beweging brengen. Daarmee won hij in 2010 de European Excellence Award, in de categorie Change Communication. Theo publiceerde onlangs The Wow Starts Now – Elk goed idee heeft een onvergetelijk verhaal.

Praktisch

Adres: Rigakade 10, 1013 BC Amsterdam
Prijs: €380 excl. BTW
Tijd: 10.30 – 17.00
Met: Manon Uphoff, Thomas Verbogt en Theo Hendriks

Aanmelden Collegedag Storytelling

Inschrijfformulier

Corporate storytelling


Persoonlijke gegevens:

Indien zakelijk:

U accepteert de algemene voorwaarden van Editio.*