Schrijf ongeacht alles

Adverteren bij Editio

Editio bestaat inmiddels vier jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de literaire wereld. Editio is er voor schrijvers van elk niveau, voor hobbyisten, professionals en alles er tussenin. Het jaarlijkse Debutantenbal is altijd een literair spektakel, aan de schrijfwedstrijden wordt fanatiek deelgenomen en nieuw talent wordt wekelijks ontdekt bij Editio-cursisten.
Editio beperkt zich niet tot de schrijvers van een roman, maar is er ook voor mensen die beter willen leren schrijven voor hun werk. Dit biedt interessante advertentiemogelijkheden voor externe partijen. Hieronder vind je de cijfers, de verschillende advertentiemogelijkheden en de prijslijst. Meer informatie nodig of zelf een samenwerking in gedachten? Neem contact met ons op.

Doelgroep

Kanalen

Er zijn een aantal kanalen denkbaar voor advertentiemogelijkheden. Editio bereikt haar publiek via social media, voornamelijk Facebook & Twitter, tweewekelijkse nieuwsbrieven, schrijfwedstrijden en live evenement (Debutantenbal). Hieronder vind je meer informatie over de aantallen:

Facebook

2200 likes waarvan 72% vrouw en 28% man.

Nieuwsbrief

2000 abonnees met een open rate van gemiddeld 40% en een click rate van gemiddeld 10%.

De nieuwsbrief wordt tweewekelijks op zaterdagochtend 11:00 verstuurd. Vaak worden er drie nieuwsitems behandeld, een video schrijftip en de cursus- en literaire agenda.

Voorbeeld nieuwsbrief

Schrijfwedstrijd

Editio organsiseert meerdere keren per jaar een schrijfwedstrijd. Vaak in samenhang met een thema (i.e. Valentijnsdag, Sinterklaas). Deze kleinere wedstrijden werken toe naar de jaarlijkse Debutantenschrijfwedstrijd.

De Debutantenschrijfwedstrijd loopt vaak van half september tot het half januari van het nieuwe jaar (inzenden tot eind van het jaar, stemmen tot half januari).
De Debutantenschrijfwedstrijd is reeds vier keer georganiseerd en is aanleiding voor het Debutantenbal. Het aantal inzendingen varieert jaarlijks tussen de 400 en 700. Tijdens de wedstrijdmaanden loopt het aantal unieke bezoekers flink op. Namelijk: 10.000 unieke bezoekers per maand (o.b.v. oktober 2017 – december 2017). Een ‘normale’ maand zonder wedstrijd heeft bijvoorbeeld 3.000 unieke bezoekers.
Tijdens de wedstrijdmaanden verdriedubbelt het aantal unieke bezoekers.

Prijslijst

Laatst bijgewerkt: 29 december 2017

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!