Samen naar hetzelfde doel

Ervaringen van cursisten

testimonial-barHeb ervaren dat naast talent ook ambacht vereist is, dat je kunt leren door oefening en goede feedback.
Guus van Heereveld

testimonial-barLeerzame opdrachten, fijne opbouw en stimulerend om zoveel opbouwende feedback van de tutor te ontvangen.
Ria Schipper

testimonial-barIk heb er vertrouwen in dat ik kan schrijven en dat was voorheen niet het geval. Dank!
Conny van der Molen

testimonial-barGoede opbouw van de lesstof. Duidelijke voorbeelden en uitleg.
Alie Hoekman

testimonial-barIk ga zeker meer Editio-cursussen doen.
Eric Oosthoek

testimonial-barHet is leuk om in je hoofd bezig te zijn met een verhaal en het dan uiteindelijk ook op ‘papier’ te krijgen.
Carla Dubbelman

testimonial-barEen goed gestructureerde cursus die je stap voor stap laat ervaren hoe je een verhaal kunt opbouwen.
Vera Gielen

testimonial-barIk ben gestimuleerd om anders te gaan schrijven: mijn fantasie te leren gebruiken.
An Luttikholt

testimonial-barIk was onzeker om me in te schrijven. Fictie-I bleek duidelijk en praktisch, gewoon beginnen en schrijven. Persoonlijke en opbouwende feedback. Benieuwd naar deel II.
Edine Russel

testimonial-barIk heb veel geleerd van deze cursus, vooral de technische aspecten van fictie schrijven. Goede opbouw van de cursus, leuke opdrachten. Ik heb nu echt het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben als ik schrijf.
Else Bastiaens

testimonial-barHet voordeel van deze cursussen is dat je samen met je medecursisten leert. De feedback van de tutor is goed en leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd in korte tijd voor wat betreft het levendig maken van een verhaal. Al met al een goede keus.
Ellen van Til

testimonial-barPositief punt is dat de cursus via internet is, dat geeft me de tijd om de opdracht te maken wanneer ik zelf wil. Ik vind het dus positief dat de cursus via e-learning wordt gegeven.
Victor Buitelaar

testimonial-barIk vond de cursus een uitdaging en ik vond het leuk om met de opdrachten ‘te spelen’.
Freek van Beetz

testimonial-barDe opbouw van de cursus was een goed hulpmiddel om stapsgewijs en systematisch bij verschillende aspecten van het fictieschrijven stil te staan.
Jacqueline Hulst

testimonial-barDoor de rake feedback van je tutor lukt het al snel om grote stappen vooruit te maken. Een leuk aspect van deze manier van leren zijn de bijdragen en commentaren van je medecursisten. Alleen op een zolderkamertje kom je niet zo ver!
Hans de Boer

testimonial-barDe feedback van mijn tutor vond ik zeer relevant, betrokken en leerzaam. Ook het onderling commentaar van de medecursisten was constructief en openhartig.
S.Zevenhuizen

testimonial-barDe Editio non-fictie cursus was leerzaam vanwege de opbouw en opdrachten met steeds een duidelijke focus.De feedback van de tutor was hierbij ondersteunend. ‘Oefening baart kunst’ is hier van toepassing. Ik ga met plezier verder met schrijven.
El van Raaij

testimonial-barSchrijven is een eenzame bezigheid. Kritiek komt zelden en de neiging tot zelfgenoegzaamheid is groot. Ook als naasten je werk lezen is het niet voldoende voor reflectie. Daarom is het goed dat een professionele buitenstaander het tegen het licht houdt en zijn oordeel geeft. Dat is heel leerzaam.
Jaap Brienen

testimonial-barHet bekijken van elkaars teksten en elkaar aanmoedigen was erg nieuw voor mij en daardoor verrassend en leuk. De feedback van de tutor was naar mijn idee goed en zeer adequaat.
Ans Schreurs

testimonial-barIk heb genoten van de uitwerkingen van mijn medecursisten en de opbouw van de cursus. Ik heb een flink eind van een verhaal kunnen schrijven met constante feedback. Mijn tutor heeft mij goed begeleid en gewezen op onvolkomenheden in mijn aanpak. Daardoor heb ik me kunnen verbeteren.
Oscar Homan

testimonial-barIk heb geleerd hoe je een verhaal opbouwt, hoe je een personage beschrijft, met een locatie en een plot. De wens om te gaan schrijven heeft daarmee handen en voeten gekregen.
Afke Jong

testimonial-barIk heb een aantal technieken geleerd die belangrijk zijn bij het schrijven van fictie. Ik heb meer zicht gekregen op mijn vaardigheden in dat opzicht en heb mij voorgenomen een idee dat ik al langer heb voor een novelle of roman, uit te werken.
Herman Kraaij

testimonial-barIk vond het super om zo met schrijven bezig te zijn en ging gelijk boeken anders lezen en op straat anders naar mensen kijken. Ik vond het moeilijk, maar (misschien wel mede daardoor) heel erg leuk. Ga graag nog een cursus doen.
Jetske van den Bijtel

testimonial-barIk vond het heel fijn dat je eerst zelf je stuk moest inleveren voordat je de teksten van de anderen kon zien. Het systeem zit goed in elkaar.
Elda Dorren