Terugblik op een geslaagd Debutantenbal 2023!

Afgelopen vrijdag 1 september vond het eerste Debutantenbal nieuwe stijl plaats! Een geweldige nieuwe samenwerking van Stichting CPNB, Lezerscommunity Hebban.nl, Soci√ęteit De Kring, SLAA en Editio. Een feest voor schrijvers waar maar liefst drie prijzen werden uitgereikt. De Editio Debutantenprijs ging naar Nelson Morus. De Hebban Debuutprijs werd gewonnen door Forugh Karimi met haar debuut De Moeder van Mahipar. De winnaar van de nieuwe Renate Dorrestein prijs was Jolanda Treffers. Ellen Deckwitz presenteerde de prijsuitreiking. De winnaars werden toegezongen door Chris Kok (winnaar 2022 van Editio Debutantenprijs).

Het was een zinderende avond met schrijvers en uitgevers en iedereen die van lezen en een goed feest houdt. Er werd gedatet met schrijvers, uitgevers en agenten. Mensen traden op tijdens de open mic van Martine Bakker. Er werd gedanst, gedronken, gelachen, gelezen en vooral gedeeld. Het was een avond vol magie en bijzondere momenten waar we nog steeds van aan het nagenieten zijn.

Via dit bericht willen we graag iedereen bedanken die aan het organiseren van dit fantastische evenement heeft meegewerkt. We kijken nu al uit naar volgend jaar en hopen jullie allemaal weer te zien bij het volgende Debutantenbal! Het was een avond om nooit te vergeten en we kunnen niet wachten om het volgende hoofdstuk met jullie te schrijven.