Durf te schrijven

Inspiratiedag(deel) met een bekende schrijver over schrijf-thema’s of een bepaald onderwerp. Op maat.

Bijvoorbeeld:

  • Het belang van verhalen
  • De klant als personage
  • Storytelling
  • Schrijven is ritme
  • Hoe maak je de perfecte presentatie
  • Presenteren

Iedereen kan schrijven (nadat ze onze training hebben gevolgd)

Leer van bekende schrijvers

We werken met de beste Nederlandse schrijvers. Auteurs die hun sporen verdiend hebben in uiteenlopende genres. Schrijvers die met hun werk de harten van lezers weten te raken en die jou begeleiden om te leren kijken en schrijven als een professionele schrijver.

Wat kan je van hen verwachten?

Schrijvers leven met de lezer in hun hoofd. Je leert van hen kijken en je uiten als een schrijver. Je leert van hen de regels, tips en trucs uit de literatuur. Welke beproefde schrijftechnieken kun je gebruiken? Wat vertel je wel en wat laat je aan de verbeelding over? Hoe pas je goed en soepel proza toe in uiteenlopende zakelijke teksten? Wat is het geheim van ritme in zinnen? En wat betekent het dat je moeten laten zien wat je te vertellen hebt? Of het nu om teksten voor een website gaat, voor een online magazine, social media, een bedrijfspresentatie, een corporate story, of een memo voor medewerkers: leer de zaken bezien door de ogen van een schrijver en neem je lezers en luisteraars mee in jouw verhalen.

Onze tutors

We werken met de beste Nederlandse schrijvers. Zij leren je kijken en schrijven als een echte schrijver, en hoe je lezer en luisteraar meeneemt in jouw zakelijke verhalen.

Schrijven voor bedrijven