Onze redacteuren behoren tot de besten

Manuscriptadvies

Ben je bezig met een manuscript en wil je het oordeel van een ervaren redacteur? Editio biedt je de mogelijkheid van een manuscriptadvies, waarin aan de hand van heldere criteria wordt uiteengezet wat de sterke en zwakke kanten van jouw manuscript zijn.

De Editio-redacteuren behoren tot de besten in hun vak. Ze hebben veel ervaring met het beoordelen en redigeren van manuscripten en kunnen je precies vertellen wat er nodig is om jouw manuscript te verbeteren.

De beoordelingscriteria zijn:

  • algemene indruk
  • structuur/opbouw
  • stijl/taalgebruik
  • personages/perspectief
  • een aanvullende vraag van jou over een aspect waarop je graag commentaar wilt hebben.

Maximale lengte manuscript:

Het manuscript mag uit maximaal 3000 woorden bestaan, plus een synopsis van maximaal 400 woorden. Hanteer daarbij regelafstand 1,5. Je kunt manuscript plus synopsis als Word-document (Word 2007 of hoger) of als PDF per e-mail sturen naar contact@editio.nl. Bij onderwerp vul je in: manuscriptadvies.

Als de betaling binnen is, stuurt Editio jouw document door naar een van onze redacteuren. Je krijgt het manuscriptadvies altijd binnen twee weken over de mail toegezonden.

NB: Heb je een manuscriptadvies en ga je binnen een half jaar Manuscriptbegeleiding doen, dan krijg je daarop € 95 korting!

Contact