De Debutantenschrijfwedstrijd komt er weer aan!

Let op: de Debutantenschrijfwedstrijd 2020 gaat bijna van start! Vanaf maandag 21 oktober staan we klaar om al jullie inzendingen te ontvangen. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Stichting Beter Schrijven, tevens de organisator van het Beter Schrijven Festival. (www.stichtingbeterschrijven.nl)

Omdat kwaliteit bij de Stichting net als bij Editio hoog in het vaandel staat, is besloten om dit jaar af te zien van de publieksprijs. Je werk zal uitsluitend beoordeeld worden door een vakjury van professionele schrijvers, die zich zal buigen over de categorieën Fictie, Non-fictie, Poëzie/ Slam Poetry en Toneel. De namen van de juryleden houden we nog even geheim, dus houd de websites goed in de gaten.

Deelname staat open voor iedereen die nog geen werk heeft gepubliceerd bij een erkende uitgeverij. Teksten mogen niet langer zijn dan 1500 woorden, videobijdragen niet langer dan 4 minuten. De prijs zal worden uitgereikt tijdens het Beter Schrijven Festival dat op 28 maart 2020, plaats zal vinden in LAB111 in Amsterdam.  Het mailadres voor de inzendingen volgt!

 

 


Wil je jouw verhaal laten beoordelen door een prof? Editio geeft nu een korte cursus voor iedereen die mee wil doen aan een schrijfwedstrijd of gewoon zijn/haar verhaal wil verbeteren. Je krijgt gedurende drie weken uitgebreide feedback van ervaren redacteuren op jouw verhaal, inclusief goede schrijftips. Zo kom je beslagen ten ijs! Ga naar de korte cursus.