Magazine Schrijf, leer, inspireer

Nina Polak over de vrije lezer: “Verslaving is een van de grootste onvrijheden die wij hebben in ons land.”

Van 22 t/m 26 november vindt het Wintertuinfestival plaats. Het thema is 'de vrije lezer'. Nina Polak is schrijver en journalist, wij vroegen haar naar haar kijk op de (on)vrije lezer.

Lees verder

Editio Masterclass 2017 in Rome

Editio verbleef met fictie en non-fictieschrijvers een week in een villa in Rome voor de jaarlijkse Editio masterclass. Onder begeleiding van schrijvers Auke Kok en Ivo Victoria werkten ze aan hun teksten. Lees hier het verslag!

Lees verder

Inspirerende workshops op de Open Dag

Op 17 juni vond de eerste open dag van Editio plaats. Lees hier het verslag van een dag vol inspirerende workshops en zorg dat je de volgende er ook (weer) bij bent!

Lees verder

Editio Open Dag op zaterdag 17 juni

Op zaterdag 17 juni organiseert Editio een Open Dag. Maak kennis met ons online cursussysteem en volg gratis workshops bij tutors Manon Uphoff en Linda Polman!

Lees verder

Editio kijkt uit… (13 – 27 jan)

Editio kijkt uit

(13-22 januari) Iedere twee weken selecteert Editio vijf literaire evenementen die een bezoek waard zijn. Een mix van fictie, non-fictie en journalistiek.

Lees verder

Editio kijkt uit naar… (16 – 31 dec)

Editio kijkt uit

(15 - 31 december) Iedere twee weken selecteert Editio vijf literaire evenementen die een bezoek waard zijn. Een mix van fictie, non-fictie en journalistiek.

Lees verder

Editio kijkt uit… (16 nov – 3 dec)

Editio kijkt uit

(16 november - 2 december) Iedere twee weken selecteert Editio vijf literaire evenementen die een bezoek waard zijn. Een mix van fictie, non-fictie en journalistiek.

Lees verder

Editio kijkt uit naar… (30 sept – 14 okt)

Editio kijkt uit

(30 september - 14 oktober) Iedere twee weken selecteert Editio vijf literaire evenementen die een bezoek waard zijn. Een mix van fictie, non-fictie en journalistiek.

Lees verder

Editio kijkt uit naar… (9 – 23 sept)

Editio kijkt uit

(6 - 23 september) Iedere twee weken selecteert Editio vijf literaire evenementen die een bezoek waard zijn. Een mix van fictie, non-fictie en journalistiek.

Lees verder

Editio kijkt uit naar… (20 aug – 2 sept)

Editio kijkt uit

(20 augustus - 2 september) Iedere twee weken selecteert Editio vijf literaire evenementen die een bezoek waard zijn. Een mix van fictie, non-fictie en journalistiek.

Lees verder