Manon Uphoff keynote spreker op Content18

Manon Uphoff

Op 27 september vindt in Maarssen het congres ‘Content18’ plaats. Een dag vol inspiratie over storytelling. Editio tutor Manon Uphoff is er een van de keynote-sprekers.  Ze zal het hebben over de misverstanden rondom verhalen. Over zin en onzin in opvattingen/ideeën over emotie en authenticiteit. Over het loslaten van regels. Het belang van een eigen stem. En waar bedrijven echt iets kunnen leren van romanciers en filmmakers.

In het middagprogramma verzorgt Manon een Expert-sessie met als onderwerp: ‘Faalverhalen zijn de echte succesverhalen.’ Ze zegt daarover: ‘Mensen houden niet van succesverhalen, sterker, daar hebben ze een afschuwelijke hekel aan. Ook de bestsellers en blockbusters gaan over een conflict. Hobbels die genomen moeten worden, voordat (hoofdpersonen) personages hun doel, wens of idee kunnen realiseren. En ook dat hoeft niet per se. Want faalverhalen zijn de echte succesverhalen.’

Andere aanwezige keynote sprekers zijn ondere andere Hilmar Mulder (Libelle), Ruben Cusell (Wefilm) en Nancy Berendsen (Bloemenbureau Holland).

Bekijk hier het volledige programma van Content18, 27 september in Maarssen.


Dit najaar organiseert Editio een Storytelling event met Editio tutors. Wil je als eerste een update ontvangen over dit bijzondere event? Stuur een mail naar contact@editio.nl met in het onderwerp ‘Editio Storytelling’.