De Debutantenschrijfwedstrijd is begonnen!

Schrijvers opgelet: de Debutantenschrijfwedstrijd is weer begonnen! Zend vóór 7 januari jullie mooiste werken in bij de Stichting Beter Schrijven, die de wedstrijd dit jaar organiseert.

Omdat kwaliteit bij de Stichting net als bij Editio hoog in het vaandel staat, is besloten om dit jaar af te zien van de publieksprijs. Je werk zal uitsluitend beoordeeld worden door een vakjury van professionele schrijvers, die zich zal buigen over de categorieën Fictie, Non-fictie, Poëzie/ Slam Poetry en Toneel. Dit jaar bestaat de jury onder anderen uit Babs Gons (poëzie), Mirthe van Doornik (fictie), Thomas Verbogt (fictie), en Joris van Casteren (non-fictie).

Deelname staat open voor iedereen die nog geen werk heeft gepubliceerd bij een erkende uitgeverij. Teksten mogen niet langer zijn dan 1500 woorden, videobijdragen niet langer dan 4 minuten. De prijs zal worden uitgereikt tijdens het Beter Schrijven Festival dat op 28 maart 2020, plaats zal vinden in LAB111 in Amsterdam. Inzendingen kunnen terecht op de website van Stichting Beter Schrijven.