Inspiratie: Foodbloggen

Foodbloggen, dat klinkt lekker! Maar wat moet je precies kunnen om een goede foodschrijver te zijn? Op zijn minst moet je weten hoe je het eten zo fotografeert dat iemand het recept nog wil leren bereiden. En vervolgens het recept zo  verwoorden dat de lezer het thuis na kan maken. Maar als blogger heb je ook te maken met de do’s en don’ts van het internet. Zoals: hoe zorg je dat iemand bij jouw blog terecht komt? Hoe schrijf je een kort en onderhoudend stuk? En, misschien wel het meest belangrijke: hoe zorg je in je teksten voor een eigen signatuur. Iets waar mensen voor terugkomen?

De antwoorden op al deze vragen komen aan bod in de cursus Foodbloggen met Wim de Jong.
Start: 23 november.
Waar wacht je op? Schrijf je in!


Hieronder alvast vijf populaire foodblogs waar je inspiratie op kunt doen. 

Uit Pauline’s keuken
http://uitpaulineskeuken.nl

paulines-keuken

Alle dagen honger
http://alledagenhonger.be/category/blog/

schermafbeelding-2016-11-17-om-13-12-23

Avacado van de Duivel
http://www.avocadovandeduivel.be

schermafbeelding-2016-11-17-om-13-13-45

Love & Lemons
http://www.loveandlemons.com

schermafbeelding-2016-11-17-om-13-14-33

The Golubka Kitchen
http://golubkakitchen.com

Golubka

Veel plezier, en eet smakelijk!_

 

 

Foodbloggen en Kookboeken7daagse

Thema's / 3 november 2016

Interview met tutor Wim de Jong

Verdieping / 27 september 2015

Wim de Jong: Word een gestructureerd schrijver

Zelf aan de slag / 1 april 2016