Nieuwe cursus Bloggen

Op 25 mei start de vernieuwde en verbeterde cursus Bloggen, door tutor Wim de Jong. 

Blog jij professioneel? Of heb je een levensstijl waarover je erg graag vertelt? Word beter in je activiteiten online communiceren met een cursus Bloggen. Leer schrijven met een thema, je leesbaarheid en stijl verbeteren en leer de karakteristieke blog-technieken beheersen.

Gerenommeerd journalist Wim de Jong. heeft voor Editio de cursus Bloggen herschreven zodat onze cursisten nu nog beter voorbereid zijn op het zelfstandig schrijven en beheren van een blog. In overleg met ervaren bloggers hebben wij de belangrijkste aspecten van het bloggen nog eens onder de loep genomen. Aan het eind van een cursus ben je startklaar om te schrijven, online te configureren en bekendheid te krijgen voor jouw blog.

In vergelijking met de oude cursusopzet krijg je nu meer schrijfopdrachten. Ook krijg je meer technische begeleiding en instructies voor het opzetten van je blog, les in het promoten van de door jou geschreven teksten en een crash course Search Engine Optimization (SEO), waardoor jouw blog bij het juiste publiek bovenaan komt te staan in de zoekmachines.

Cursus Bloggen:

Interesse? Schrijf je snel in