Villa Augustus

Een leuke plek om deze zomer eens te zitten en wellicht een stuk van je verhaal te schrijven is Villa Augustus in Dordrecht. Villa Augustus is gelegen in een oude watertoren en wordt nu gebruikt als hotel en restaurant. Daarnaast is er ook een markt en een mooie tuin waar verse groenten en kruiden verbouwd worden.

Op zonnige dagen kun je hier neerstrijken op het terras met uitzicht op de tuin en de watertoren. Zowel binnen als buiten is dit een heerlijke plek om te werken en te ontspannen. Er worden goede, vaak biologische, gerechten geserveerd en veel ingrediënten worden vers uit eigen tuin gehaald.  Als je de benen even wilt strekken kun je een rondje lopen door de moestuin, de bloementuin, de boomgaard of langs de vijver. De markt bevindt zich bij de entree van het restaurant. Hier kun je terecht voor koekjes, taart of brood uit de bakkerij, maar de cadeauwinkel vol leuke souvenirs is ook zeker een bezoekje waard!

Vanuit verschillende plaatsen, bijvoorbeeld Rotterdam, is het mogelijk om met de waterbus te arriveren.

Wat ons betreft een fijne en inspirerende plek om een middagje door te brengen. Kijk voor meer informatie op: http://www.villa-augustus.nl/new/index-flash.html