Schrijf ongeacht alles

Speciaal voor professionals

Editio biedt in samenwerking met Erasmus Academie online cursussen aan voor professionals. De opleidingen zijn ontwikkeld naar het voorbeeld van het interactieve lessysteem van de Universiteit van Oxford.
Direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Begeleid door autoriteiten in hun vakgebied. Overal en altijd toegankelijk.

Bekijk cursussen

Begeleid door autoriteiten in hun vakgebied

Met aansprekende schrijvers/docenten, kleine groepen waarin veel individuele aandacht (feedback) is voor elke cursist en de mogelijkheid om aan uw eigen project werken. U heeft direct voordeel door de koppeling met uw werkpraktijk.

‘Door de rake feedback van je tutor lukt het al snel om grote stappen vooruit te maken. Een leuk aspect van deze online manier van leren, zijn de bijdragen en commentaren van je medecursisten.’
-Hans de Boer, cursist

Onze tutors

Editio werkt met professionele en succesvolle schrijvers die jou de fijne kneepjes van het schrijversambacht leren. Profiteer van hun ruime ervaring.

Waarom een cursus volgen bij Editio?

 


De Editio methode

  • Uitleg: Je leert over het schrijfproces. Opzet, structuur, zinnen, alles komt aan bod.
  • Lezen: Hoe schrijft een goede schrijver? Door het werk van anderen te analyseren word je zelf een betere schrijver.
  • Schrijven: Schrijven leer je door het te doen. Je gaat aan de slag met inspirerende schrijfopdrachten.
  • Feedback: Je ontvangt feedback op jouw schrijfopdrachten van een succesvolle schrijver (je tutor) en van je medecursisten.