Driedubbel feest voor Jan Vantoortelboom (en voor jou)

Niet alleen is Jan Vantoortelbooms langverwachte derde deel Jagersmaan er, Meester Mitraillette is uitgebracht in Amerika én de Vantoortelboombustour gaat vertrekken. We vieren mee met 10 procent korting op cursus creatief schrijven Fictie 2, die Jan Vantoortelboom 15 mei als tutor aftrapt.

Jagersmaan is verschenen

Het nieuwe boek van Jan Vantoortelboom Jagersmaan is er nu dan toch echt. Dit boek is het langverwachte derde deel over dezelfde familie. Het volgt op Verzonken jongen, bekroond met de Bronzen Uil in 2011, en Meester Mitraillette dat door de pers met groot enthousiasme werd onthaald en door De Wereld Draait Door verkozen werd tot Boek van de Maand.

Meester Mitraillette verovert Amerika

Ondertussen is zijn tweede boek in de serie, Meester Mitraillette, vertaald in het Engels en onlangs in Amerika uitgekomen. Een niet geringe prestatie. Het boek is vertaald door Vivien D. Glass en de Engelse titel luidt His Name Is David.

Hop on, de Vantoortelboombustour gaat vertrekken

Ter ere van Jans nieuwe boek Jagersmaan organiseren Boekhandel Het Paard van Troje en De Koperen Tuin op 19 mei de Vantoortelboombustour. Deze tour vertrekt in Goes en leidt naar de geboortegrond Elverdinge (gemeente Ieper) van de schrijver, alwaar zijn boeken zich ook afspelen. Onderweg zal de schrijver geïnterviewd worden en eenmaal daar neemt een gids je mee op pad langs verschillende locaties uit het boek. Bekijk hier het complete programma.

Creatief Schrijven met korting

De goede verstaander weet al lang dat Jan Vantoortelboom een van onze tutoren is. En ondanks dat Jan genoeg te doen heeft deze dagen, start 15 mei zijn volgende cursus Creatief schrijven, Fictie 2. Er is nog plek en Jan trakteert op 10 procent korting voor snelle inschrijvers. Schrijf je in met kortingscode TOORTEL10.

Meer lezen? Zo valt je manuscript wél op bij een uitgever >

12 tips voor – non-fictie – schrijvers van Guus Luijters

Thema's / 21 juni 2018

4 tips om – eindelijk – te beginnen aan je boek

Zelf aan de slag / 22 mei 2019

5 tips om je manuscript te laten opvallen bij een uitgever

5 tips om je manuscript te laten opvallen bij een uitgever

Thema's / 24 april 2019