Blog Liesbeth Wieggers: Als schrijver buiten je comfortzone – Deel I t/m III

Liesbeth Wieggers heeft een grote belangstelling voor levensverhalen die ontroeren, het hart raken. Afgelopen zomer nam zij deel aan de Editio Masterclass in Rome.

*

Deel I 

In deze eerste blog vertelt Liesbeth hoe ze, ondanks tegenslagen, toch haar droom verwezenlijkte en met een klein leger vrijwilligers de korte film De 54 maakte. Totaal buiten haar comfortzone als schrijver was ze ineens verantwoordelijk voor een totale productie.
Lees Deel I →

 

Deel II

Na het ontwikkelen moest De 54 door zoveel mogelijk mensen gezien worden. Dit ging niet zonder slag of stoot. Maar Liesbeth liet zich niet uit het veld slaan. Hoe ga je daar als schrijver mee om en wat kun je ervan leren?
Lees Deel II →

 

DEEL III

In dit laatste deel van een korte serie blogs vertelt ze over hoe ze over de aanvraag bij het Filmfonds om De 54 tot een speelfilm te maken. Lees hier het lange proces van feedback krijgen, verwerken, opsturen, weer feedback krijgen en doorgaan. Steeds maar doorgaan.
Lees Deel III →

Liesbeth werkte jarenlang als film-editor en monteerde speelfilms en televisieseries als Baantjer, All Stars, Gooische Vrouwen en In Therapie. Daarnaast schreef ze verhalen en ontwikkelde ze scenario’s voor korte films. Sinds 2014 richt ze zich enkel nog op haar grote passie: schrijven, en in datzelfde jaar won ze de ‘Opzij Verhalenwedstrijd’.

*

 

 

Blog Tamara Baars: Rouwen & Schrijven I t/m III

Podium / 6 juli 2017

Foodbloggen en Kookboeken7daagse

Thema's / 3 november 2016

Privé: Bloggen voor auteurs: tips van Pumbo

Thema's / 10 november 2016