Moederdag-korting schrijfcursussen

Zondag 8 mei is het moederdag. Editio geeft voor deze speciale dag 15% korting op alle cursussen die starten op 25 mei.

Verzint jouw moeder altijd de mooiste verhalen? Geef haar de mogelijkheid om te leren hoe ze deze goed op kan schrijven. Geef haar een cursus Fictie 1.  De vier sleutelonderdelen  van creatief schrijven komen tijdens deze cursus aan bod: personage, locatie, dialoog en plot. Begeleid door Elke Geurts.

Is jouw moeder een professional? Of heeft ze een levensstijl waarover ze erg graag vertelt? Help haar om haar activiteiten online te communiceren met een cursus BloggenZe leert schrijven met een thema, haar leesbaarheid en stijl verbeteren en ze leert de karakteristieke blog-technieken beheersen. Ook wordt er aandacht besteed aan schrijven zoektermen, zodat een blog beter gevonden wordt met zoekmachines zoals Google. Onder begeleiding van Wim de Jong. 

Komt jouw moeder uit een interessante familie? Verdient ze een autobiografie, of houdt ze van geschiedenis? Dan is een cursus Biografisch Schrijven iets voor haar. Tijdens deze tienweekse cursus leer je een non-fictieverhaal opschrijven aan de hand van literaire technieken. In deze cursus gaat het onder andere over de keuze van de hoofdpersoon, het perspectief, de verhaallijn, het thema en tijdsbeeld. Onder leiding van Eveline Stoel.

 

Verras je moeder, of doe jezelf een plezier 😉

Kortingscode moederdag:

moederdag2016

 

 

Nieuwe cursus Bloggen

Thema's / 11 mei 2016

Interview met tutor Wim de Jong

Verdieping / 27 september 2015

Schrijfplek van Elke Geurts

Zelf aan de slag / 18 februari 2016