Durf te schrijven

Fictie Halfjaar traject

Wil jij graag je boek publiceren? Maar is je manuscript nog niet af? Of wil je eerst jouw manuscript verbeteren? Dan is de schrijfcursus Fictie Halfjaar traject iets voor jou! Gedurende zes maanden werk je onder begeleiding aan je manuscript, samen met een kleine groep collega-schrijvers. De schrijfcursus bestaat uit drie live bijeenkomsten, maandelijkse feedback van je begeleider, plus commentaar van je collega’s. Aan het eind van dit traject praat je ook met ons literair agentschap over de mogelijkheden van publicatie.

Hoe werkt de cursus Fictie Halfjaar traject?

Voordat je je opgeeft stuur je jouw verhaal of een deel van je manuscript in (3.000-4.000 woorden). Op basis daarvan laten wij je weten of je klaar bent voor deze schrijfcursus.

Als het cursustraject van start gaat, ontvang je tijdens een bijeenkomst of videogesprek individuele feedback op je ingezonden werk. Gedurende de cursus ontvang je elke maand individuele feedback van je tutor.

Maandelijks lever je opnieuw een afgesproken aantal woorden in, waar je vervolgens feedback op krijgt van je tutor en mede-cursisten via videogesprekken en/of het interactieve cursussysteem. Ook jij geeft feedback aan je collega-schrijvers, want we kunnen allemaal van elkaar leren.

Praktische informatie

Inloggegevens / online leerplatform

Nadat je je inschrijving voltooid hebt, ontvang je een bevestiging. Vervolgens ontvang je een dag voor aanvang van je cursus de inloggegevens voor het cursussysteem. Met jouw inloggegevens krijg je toegang tot het interactieve platform. Hier is alle informatie en uitleg over de cursus te vinden. Ook kun je van hieruit de verhalen uploaden.

Aanmelden of meer weten?

Wil je je graag aanmelden voor het Fictie halfjaar traject, maar wil je eerst meer weten? Neem dan contact met ons op om je vragen te bespreken. Als je ons een bericht stuurt, vermeld dan ook je telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op. Uiteraard mag je ons ook bellen op 020–620 80 56.