De proefcursus is de start van je boek

Proefcursus

Herken je dat? Later schrijf ik dat verhaal? Stel niet uit en begin nu. De proefcursus is een uitstekende start. Je leert technieken en past ze meteen toe. Mét persoonlijk commentaar van een succesvolle schrijver. Het is leuk, eenvoudig, en je zult zien dat je daarna vanzelf met plezier doorschrijft aan je verhaal. Een voornemen dat je nú inlost en waarvan je nooit spijt van gaat krijgen.

Nu tijdelijk voor slechts € 34,50! 

Met de schrijfcursussen van Editio kun je echt beter leren schrijven. Deze proefcursus laat je kennis maken met Editio. Zo kan je in deze 1-weekse schrijfcursus ons aanbod uitproberen.

Ruim 1800 cursisten hebben de proefcursus al gedaan. 
Wat doe je in deze proefcursus?
  1. Je krijgt uitleg en twee opdrachten.
  2. Vervolgens krijg je op beide opdrachten feedback van je tutor.
  3. Uiteindelijk krijg je ook nog een persoonlijk schrijfadvies.


Wat zeggen anderen over deze cursus?

‘Ik weet nu wel dat ik met schrijven verder wil. Ik heb in deze week al wat hele nuttige tips gehad. En ik ga me zeker verdiepen in de aangeraden cursussen. Ik zie wel in dat dit me echt kan helpen in het schrijven.’

Ton van Oostrum

Meer reviews


Voor wie is de schrijfcursus?

De proefcursus is er voor iedereen die kennis wil maken met het Editio-systeem en zijn of haar schrijverstalent wil ontdekken.

Praktische informatie

Inloggegevens / online leerplatform

Nadat je je inschrijving voltooid hebt, ontvang je een bevestiging. Vervolgens ontvang je een dag voor aanvang van je cursus de inloggegevens voor het cursussysteem. Met jouw inloggegevens krijg je toegang tot het interactieve platform. Hier is alle informatie en uitleg over de cursus te vinden. Ook kun je van hieruit berichten sturen naar je redacteur. Je volgt de cursus in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.

Opzet en duur van de cursus

De cursusweken lopen van woensdag tot en met dinsdagavond. Daarbij zijn er iedere week een aantal opdrachten. Je kunt hieraan werken waar en wanneer je wilt. Daarna kun je jouw opdrachten uploaden op het platform. Dan is het zichtbaar voor tutor en medecursisten. Je ontvangt feedback van de tutor.  En je krijgt en geeft feedback aan je medecursisten. Dat is heel leerzaam.

Studiemateriaal

Omdat het een online cursus is,  hoeft geen aanvullend studiemateriaal aangeschaft te worden.

Studiebelasting

De gemiddelde studiebelasting van de proefcursus ligt rond de twee uur per week.

Aanvangsniveau

  • Beginner: Degene die niet eerder actief bezig is geweest met schrijven en geen schrijfcursussen heeft gevolgd.
  • Gevorderd: Degene die al bezig is met schrijven en/of een of meerdere schrijfcursussen heeft gevolgd.
  • Ervaren: Degene die regelmatig schrijft, een of meer schrijfcursussen heeft gevolgd en/of heeft gepubliceerd in tijdschrift of boek.

Groepsgrootte

Lesgroepen zijn nooit groter dan tien deelnemers om kleinschaligheid te waarborgen. Hierdoor heb je intensief contact met medecursisten en met jouw tutor.

Cursusduur

1 week

Soort cursus

Online

Prijs

Normaal € 45,-, maar nu tijdelijk voor slechts € 34,50!Meer informatie

Neem contact met ons op om je vragen te bespreken.