Schrijf ongeacht alles

Masterclass 2017

Editio organiseert dit jaar opnieuw een Masterclass voor alle ambitieuze fictie en non-fictie schrijvers. Dit jaar zoeken we de Italiaanse zon op in het inspirerende Rome,  waar jullie een week gaan schrijven onder begeleiding van onze tutoren (zoals Thomas Verbogt, Manon Uphoff, Auke Kok).

Aan het begin van de Masterclasss krijgt iedere deelnemer een  individueel en uitgebreid advies over het werk dat voor aanvang van de Masterclass wordt opgestuurd (5000 tot 15.000 woorden). Tijdens de Masterclass schrijf je verder aan je eigen werk en kun je de tutoren alle vragen over je werk voorleggen. Zij zullen jou ook inzicht geven in hoe zij zelf oplossingen hebben gevonden voor de obstakels in hun eigen schrijfwerk.

In deze week lees en bespreek je ook elkaars werk. Naast heel veel schrijven, zal Editio je informeren over de mogelijkheden van publiceren, uitgeverijen, de rol van een literair agent en de boekhandelsketen. En er wordt aandacht besteed aan de presentatie van je werk aan een uitgever. Aan het einde van de week heb je niet alleen veel meer grip op je eigen werk en de mogelijkheden hiervan, maar heb je ook progressie gemaakt in het aantal woorden.

Voor wie?
Waar, wanneer en kosten?
Aantal deelnemers
Voorwaarden
Ervaringen voorgaande Masterclasses
Hoe inschrijven?
Over de tutor(s)

 

Meer info en inschrijven voor de Masterclass 2017