Schrijf, leer inspireer

Leer het van bekende schrijvers!

Begin 2018 goed, maak van het nieuwe jaar jouw schrijfjaar. En laat je online begeleiden door ervaren en succesvolle schrijvers als Manon Uphoff, Auke Kok, Marcel Möring, Thomas Verbogt, Joris van Casteren en Elke Geurts.
Schrijversacademie Editio biedt nu 25% feestkorting op alle zesweekse cursussen die in januari en februari 2018 van start gaan. Normaal €335, nu met 25% korting voor €251,25.


Gebruik deze kortingscode voor 25% korting!

-> ISVW25KOR <-


Deze aanbieding is geldig op de volgende cursussen:

Fictie 1
Heb jij altijd al een roman willen schrijven? Wil je jouw fantasy, science-fiction of thriller ideeën met de wereld delen in de vorm van een boek of verhaal? Dan is de schrijfcursus Fictie 1 iets voor jou! Tijdens deze cursus komen de vier belangrijkste onderdelen van het creatief schrijven aan bod: personage, locatie, dialoog en plot.

Meer informatie

Thriller schrijven
Ken je dat gevoel? Wanneer een verhaal zó spannend is dat je het boek maar niet kunt neerleggen? Dan weet je ook wanneer je een goede thriller aan het lezen bent. Maar hoe schrijf je zo’n spannend verhaal? Tijdens de schrijfcursus Thriller Schrijven leer je wat de pilaren zijn van een goede thriller. Je verdiept je in misdaad, personages, locatie, onderzoek, plot, twist en ontknoping. Aan het eind van de cursus schrijf je je eigen thrillerverhaal.

Meer informatie

Non-Fictie 1 (Basis)
Heb je een idee voor een artikel of een essay voor in een blog, magazine of krant? Dan is deze basiscursus non-fictie iets voor jou. Je leert in deze cursus de basistechnieken die je nodig hebt om een non-fictie verhaal te schrijven. Je gaat personages en locaties beschrijven. Je leert hoe bronnenonderzoek werkt en welke betrouwbaar zijn en niet. En ontdekt het belang van invalshoek, toon en perspectief. Je eindigt met het begin van je verhaal, artikel of essay.

Meer informatie

Bloggen
Heb jij naast schrijven nog andere passies? Zoals mode, koken of zelfs breien. Of vind je het gewoon leuk om jouw dagelijks leven te delen met anderen? Dan is de cursus Bloggen iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je korte, puntige stukken schrijven over jouw favoriete onderwerp. Sterke artikelen, perfect voor op een online blog.

Meer informatie

Poëzie schrijven
Houd je van poëzie en zou je graag zelf willen dichten? Dan is de cursus Poëzie Schrijven iets voor jou! Gedurende zes weken leer jij de kneepjes van de poëzie! Dichtvormen, thematiek, ritme en metrum, dat zijn de onderwerpen die aan bod komen.

Meer informatie


  • De actie is geldig  tot en met 24 december.
  • Starten van de cursus kan tot en met februari 2018
  • Niet in combinatie met bestaande kortingen

‘Door de rake feedback van je tutor lukt het al snel om grote stappen vooruit te maken. Een leuk aspect van deze online manier van leren, zijn de bijdragen en commentaren van je medecursisten.’

-Hans de Boer, cursist

Over Editio

 


De Editio methode

  • Uitleg: Je leert over het schrijfproces. Opbouw, plot, personages, locatie: alles komt aan bod.
  • Lezen: Hoe schrijft een goede schrijver? Door het werk van anderen te analyseren word je zelf een betere schrijver.
  • Schrijven: Schrijven leer je door het te doen. Je gaat aan de slag met inspirerende schrijfopdrachten.
  • Feedback: Je ontvangt feedback op jouw schrijfopdrachten van een succesvolle schrijver (je tutor) en van je medecursisten.